Süleyman Şah İlkokulu
Erkenez Mahallesi Şehit Serkan Bursalı Sokak No 63 A Dulkadiroğlu / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

NORMAL ÖĞRETİM

8 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

ERKENEZ MH.ŞEHİT SERKAN BURSALI CADDESİ BULUNMAKTADIR. HAVALANININ GÜNEYİNDE. GAZİANTEP YOLU MADO ARKASI